Søndag d. 29. november 2020, kl. 14:00

Man skulle tro, at Birthe Kjær efter 60 år i branchen har prøvet det meste. Hun har sunget sine mange hits på næsten alle landets scener og festivaler, spillet revy og teater, været tv vært for en række programmer, sunget viser og jazz - og været med i Vild med dans. Hun kan lide at prøve talentet af og få nye udfordringer.

Og nu har hun givet sig selv en helt ny og spændende udfordring - nemlig at give julekoncerter i landets kirker i 2020. Det er noget Birthe aldrig har prøvet før.

Hun bliver akkompagneret af Mickey Pless på keyboard og Morten Øberg på fløjte. Repertoiret bliver danske og engelske julesange og salmer, som hun holder af - og måske også lige et par af hendes egne dejlige sange.

Billetsalg - Se dagspressen

arr: Nibe Festival fonden - Nibe Handelsforening - Kulturelt samråd - Nibe/Vokslev Menighedsråd.

Julekoncert i Nibe kirke med Birthe Kjær
Birthe Kjær