• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 30. maj 2019, Kl. 11:45 til kl. 20:00

Kom med til Himmelske Dage på Heden

Danmarks Største kirkelige folkefest og festival foregår i Herning fra den 30. maj til 2. juni. I løbet af fire dage vil der være myriader, af gudstjenester, foredrag, koncerter, workshops, tid til eftertanke og et stort show i Jyske Bank Boxen.

Kristi Himmelfartsdag den 30. maj tager vi sammen afsted med bus fra Nibe for at deltage i åbningsgudstjenesten.

Afgang fra Bonus-tanken ved Toften i Nibe kl. 11.45 og Vokslev Friskole kl. 11.50, forventet hjemkomst ca. kl. 20.00.

Tilmelding til kordegn Kirsten Schøler på tlf. 98 35 14 63 / e-mail: kis@km.dk senest 27. maj.

Efter gudstjenesten i Herning vil lokale stå klar med Danmarks største kirkekaffebord. Herefter kan man synge med Lisbeth Smedegaard Andersen og Erling Lindgren, besøge Verdensmålscafeen eller Mulighedernes Marked, hvor kirkelige organisationer præsenterer det, de arbejder med.

Deltagelse er gratis. Man skal selv medbringe mad eller købe i Herning.

Fællesgudstjenesten i Herning træder i stedet for gudstjeneste i Nibe og Vokslev kirker den dag

Herning, 7400 Herning, Danmark