Udgivet af Torben Fogde Larsen, tor d. 30. jan 2020, kl. 00:00

Medarbejdere til Nibe- Vokslev kirkegårde

2 stillinger som kirkegårdsmedarbejdere er ledige ved Nibe-Vokslev Kirkegårde er til besættelse pr. 1. april eller 15. april 2020.

Tjenestestedet vil være Nibe-Vokslev kirkegårde. Stillingen er en 8 måneders stilling fra primo april til ultimo november. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet indbefatte:

• Ren- og vedligeholdelse af gravsteder og kirkegård
  • Klipning af hække
  • Græsslåning
  • Plantning og beskæring af stauder, buske og træer
  • Gravkastning
  • Grandækning
  • Weekendvagter ifbm. Begravelser og øvrige kirkelige handlinger

Derudover forventer vi at du har grønne fingre, kan arbejde selvstændigt, men samtidig har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kirkegårdens øvrige medarbejdere. Da arbejdet vil involvere brug af mindre maskiner forventes samtidig at du har kørekort B.

Løn i henhold til overenskomst mellem 3F og Finansministeriet om gartner og gartneriarbejdere ved bykirkegårde.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kirkegårdsleder Lea Møller Christensen på tlf: 2928 2732.

Ansøgning sendes elektronisk til: lemc@km.dk

Ansøgningsfrist: Fredag 21. februar kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt torsdag den 27. februar 2020.

Kategorier Nyheder