Konfirmandindskrivning for skoleåret 2022-2023

Udgivet af Torben Fogde Larsen, lør d. 4. jun 2022, kl. 00:00

Indskrivning til konfirmation i Nibe og Vokslev kirke foråret 2023

I, der skal konfirmeres i Nibe kirke, skal selv sammen med jeres forældre afgøre, hvilken af de angivne datoer, I ønsker konfirmation.  Man kan altid regne med at blive konfirmeret på den dato, man beslutter sig for. Alle har mulighed for at blive konfirmeret i enten Nibe eller Vokslev kirke.

Da der er et stort ønske om konfirmation en lørdag, er det fra foråret 2023 muligt at blive konfirmeret også lørdagen før Bededag, dvs. den 29. april. På sigt er det meningen, at søndag efter Bededag i Nibe Kirke bliver udfaset. Dog er det stadig muligt at vælge dagen i foråret 2023, dvs. den 7. maj.

I første omgang skal I udfylde skemaet med datoen for, hvornår I ønsker konfirmation. På et senere tidspunkt vil der via mail komme orientering om tid og sted for konfirmationsforberedelsen og hvilken præst, I skal have.

Konfirmationsforberedelsen starter i uge 37.

Tilmelding på nedenstående link

KONFIRMANDINDSKRIVNING 2022/2023